FAQ

't Leker Live is een festival voor jong en oud. 
19.00 - 01.00 uur
Zaterdag 2 juli 2022

\\TIJD

't Leker Live begint om 19:00 uur en duurt tot 01:00 uur. Voorlopig tijdschema:

19:00 - 19:30 Lekerse Klinkers

19:30 - 20:00 DJ Piet Stuufklei

20:00 - 21:00 Kofferbent

21:00 - 22:00 DJ Piet Stuufklei

22:00 - 23:00 Eight Ball Boppers

23:00 - 01:00 DJ Brambl met zanger Matta

01:00 Einde muziek en sluiting horeca

\\TRAVEL OPTIONS

Te voet of met de fiets, dit lijkt ons wel iets! Aan de zijde richting Sint Anthonis zal een fietsenstalling worden ingericht. Voor de mensen die met de auto komen, is er gelegenheid om te parkeren op het weiland aan de Dorpsstraat.

\\KLUISJES

Die hebben we niet.

\\TICKET'S VOORVERKOOP

Ben je jonger dan 18? dan betaal je € 6,00 voor een ticket. Ben je 18+, dan kosten de tickets € 11,00 per stuk. Wil je tickets bestellen op onze speciale ticketpagina, dan wordt je doorgeleidt naar de ticketservice van Eventgoose. De tickets kun je eenvoudig en binnen een beveiligde omgeving via iDeal, creditcard of PayPall betalen. De tickets worden na de betaalbevestiging direct naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

\\TICKET'S KASSA

Geen online ticket? Dan betaal je aan de kassa € 7,50 voor een ticket 18-. Ben je 18+, dan kosten de tickets aan de kassa € 12,50 per stuk.

\\POLSBANDJES

Bij binnenkomst krijg je een polsbandje. Voor 18+ krijgt men een speciaal polsbandje in verband met het verstrekken van alcoholische consumpties.

\\CONSUMPTIEBONNEN

Er zijn consumptiebonnen verkrijgbaar à € 2,50 per stuk. Hiermee kun je zowel drinken halen aan de bar, als iets te eten halen. De consumptiebonnen zijn niet inwisselbaar.

\\VERKEER EN OMLEIDING

Voor het festival hebben we toestemming van de Gemeente Land van Cuijk om de Dorpsstraat tussen De Stippent tijdelijk af te sluiten. Het verkeer dan omgeleid via ​De Stippent. Houdt rekening met deze buurt, en rijd s.v.p. rustig door deze wijk. Na afloop van het festival wordt er opgeruimd, om de omleiding z.s.m. weer op te heffen.

\\ENTREE & SECURITY

Bij binnenkomst kan u gevraagd wordt om gefouilleerd te worden. ​We hopen voor onze en uw veiligheid dat u medewerking verleend. Meegebrachte consumpties, drugs of wapens worden in beslag genomen.

\\ALCOHOL

We verstrekken enkel alcoholische dranken aan 18+. Met de entree zijn hiervoor speciale polsbandjes te verkrijgen. Bij twijfel kunnen we om identificatie vragen.

\\WEER

We zijn overgelaten aan de weergoden, aangezien het een buiten-evenement betreft. Er wordt een parachute over het plein gehangen. 

\\KAART