LINE-UP

 DJ Piet Stuufklei
 Lekerse Klinkers / 

 Kofferbent
 8-Ball Boppers / 
 DJ Brambl / 
Zanger Matta
Logo Piet Stuufklei.jpg
 

De uit Ledeacker afkomstige Paul Sommers a.k.a. DJ Piet Stuufklei stuuft al bijna 25 jaar als DJ in Sint Tunnis en omgeving. Voorheen als vaste DJ van café-zaal The Athmosphere  en café ’t Hert. Daar heeft hij verschillende CD's in beperkte oplage uitgebracht met hierop zijn favoriete party-hits. Inmiddels zijn deze geluidsdragers gewilde collector-items geworden. Zo nu en dan zien we de Piet Stuufklei CD's voorbij komen op veilingen, waar exorbitante bedragen voor worden neergelegd.

Maar niet alleen in het café, ook bij diverse (tent)feesten, buurtfeesten, kermissen, carnavalsavonden, jubilea, karaoke show’s, personeelsfeesten heeft Piet Stuufklei al vele uren de avond begeleid met zijn altijd bijzondere en vooral sfeervolle muzikale omlijsting.


Op 't Leker Live is Piet Stuufklei aanwezig om jullie op te warmen en te vergezellen tussen de live-optredens door! Gezelligheid gegarandeerd!

Logo Eightball Boppers.png
 

Deze vier rockers speelden al op diverse grote festivals waaronder o.a. in Jackson/Tennessee in de USA, Avignon in Frankrijk en de Gentse feesten in België. Op 3 juli  2021 spelen ze dan eindelijk in LA-City (Ledeacker wel te verstaan, maar dit staat weer mooier/beter op hun CV).

“De Boppers” zijn vanaf hun start steeds verder gegroeid naar de rockabilly stijl. Daarnaast hebben ze een groot aantal eigen nummers op het repertoire staan en dat natuurlijk geheel in diezelfde stijl van de vijftiger jaren. De favoriete thema's zijn dan uiteraard drank, vrouwen, auto’s, macho’s en ego’s. Maar ook afwijkende onderwerpen zoals een krokodillendokter, een tandarts of Mabel Wisse-Smit. ​Bijzonder zijn ook de 'verrockenrollde' covers van diverse hippie-, hardrock- en punknummers, van bijvoorbeeld Black Keys, Kraftwerk, Amy Winehouse, Volbeat, AC/DC, Deep Purple, Motörhead, Ramones, Ian Dury en Green Day. 

De nummers worden strak achter elkaar doorgespeeld, maar als de sfeer ernaar is, is er soms ook tijd voor wat slap geouwehoer tussendoor, totdat er iemand uit het publiek 'SPEULE!!!'  roept. Dat is dan direct het sein om weer flink van leer te trekken. De sfeer bij de band is meestal ongedwongen, zodat het publiek zich niet bezwaard voelt om op het podium mee te gaan dansen. De Eightball Boppers krijgen vaak de meest vreemde verzoekjes naar hun hoofd geslingerd, maar het adagio hierbij luidt: alleen in drievoud schriftelijk ingediende verzoekschriften worden serieus behandeld.

 

De Eightball Boppers waren bijzonder moeilijk te strikken voor ’t Leker Live, maar dankzij de uit Ledeacker afkomstige Martijn Willems zijn ze geboekt voor het gezellige muziekfeest. Vanaf ca. 20:00 zijn hun rockabilly klanken te horen rond het kerkplein. We willen de bezoekers alvast waarschuwen: het is moeilijk om met deze muziek stil te blijven staan!

Kofferbent_logo_PNG.png
 

De Kofferbent is in 2015 ontstaan door de bundeling van een aantal muziekvrienden uit de omgeving van Gennep, Heijen en Overloon. Later is hier de uit Ledeacker woonachtige Jeroen Verhoeven erbij gekomen. Dit tot veel ongenoegen van de rest van de band, want toen moesten ze serieus aan de slag. De Kofferbent is een 2-tal jaren huisgast geweest bij de kermis in Ledeacker, ook hebben ze afgelopen jaar in St. Anthonis het 75 jarig bevrijdingsfeest muzikaal ondersteund. Dit jaar gaan ze met ´t Leker Live knallen!

De Kofferbent is een verbastering van coverband. De roots van de Kofferbent zijn ontstaan uit blues en rock gerelateerde nummers. Maar gaandeweg vonden de bandleden het steeds leuker om een avondvullend en gevarieerd programma met soms foute covers te brengen. Met een ruim keuzepalet als gevolg. Van Abba tot ZZ-Top wordt niet geschuwd. Maar standaard cover-nummers haalden het nèt niet op de speellijst. Bij uitzondering wordt zelfs een George Baker of Venga Boys in de speellijst geplakt. Of wie kent de Jansen Bagge Band, Maywood of Les Poppies nog?

De Kofferbent brengt op een uur live-muziek. Samen met Babs (zang), Patrick (gitaar), Pierre (toetsen), Marco (drums) en Jeroen (bas) gaan ze voor een bak gezelligheid. Smeert u uw stembanden alvast?

 
DJ Brambl 01.png

Zeer ervaren en veelzijdig DJ. Brambl is bekend vanwege zijn shows bij o.a. La Bamba en de Generaal in Boxmeer. Perfecte afsluiter van de avond!

 
Profielfoto_ZangerMatta-391w.webp

Het leek een leuk grapje, maar vervolgens boekt die al veel succes in zijn dorp, Zanger Matta is de naam. Iedereen uit de regio heeft het voorbij zien komen het filmpje waar Matta optreed op de 50 jarige verjaardag van een moeder. Veel positieve reacties uit de omgeving en al veel optredens, de boeking lopen binnen voor dit jonge talent.