LINE-UP

 

De uit Ledeacker afkomstige DJ Piet Stuufklei stuuft al bijna 25 jaar als DJ in Sint Tunnis en omgeving. Voorheen als vaste DJ van café-zaal The Athmosphere  en café ’t Hert. Daar heeft hij verschillende CD's in beperkte oplage uitgebracht met hierop zijn favoriete party-hits. Inmiddels zijn deze geluidsdragers gewilde collector-items geworden. Zo nu en dan zien we de Piet Stuufklei CD's voorbij komen op veilingen, waar exorbitante bedragen voor worden neergelegd.

Maar niet alleen in het café, ook bij diverse (tent)feesten, buurtfeesten, kermissen, carnavalsavonden, jubilea, karaoke show’s, personeelsfeesten heeft Piet Stuufklei al vele uren de avond begeleid met zijn altijd bijzondere en vooral sfeervolle muzikale omlijsting.


Op 4 juli is Piet Stuufklei aanwezig bij ´t Leker Live om jullie op te warmen en te vergezellen tussen de live-optredens door! Gezelligheid gegarandeerd!

 

De rockabilly band the EIGHTBALL BOPPERS uit St.Anthonis, Ledeacker, Rijkevoort en Mill is sinds 1 januari 2004 operationeel. De leden van the EIGHTBALL BOPPERS zijn echter al sinds begin jaren 80 actief in de muziekscene. De vier rockers speelden al op diverse grote festivals waaronder o.a. in Jackson/Tennessee in de USA, Avignon in Frankrijk en de Gentse feesten in België.

De Eightball Boppers zijn vanaf hun start steeds verder geëvolueerd naar de rockabilly stijl in de trant van Johnny Burnette, Gene Vincent, Johnny Horton, Carl Perkins en Eddie Cochran, terwijl ook het Paladins en Stray Cats repertoire niet vergeten wordt. Daarnaast hebben the Eightball Boppers een groot aantal eigen nummers op het repertoire staan en dat natuurlijk geheel in diezelfde stijl van de vijftiger jaren. De favoriete thema's zijn dan uiteraard drank, vrouwen, auto’s, macho’s en ego’s. Maar ook afwijkende onderwerpen zoals een krokodillendokter, een tandarts of Mabel Wisse-Smit.

Bijzonder zijn ook de 'verrockenrollde' covers van diverse hippie-, hardrock- en punknummers, van bijvoorbeeld Black Keys, Kraftwerk, Amy Winehouse, Volbeat, AC/DC, Deep Purple, Motörhead, Ramones, Ian Dury en Green Day. 

De nummers worden strak achter elkaar doorgespeeld, maar als de sfeer ernaar is, is er soms ook tijd voor wat slap geouwehoer tussendoor, totdat er iemand uit het publiek 'SPEULE!!!'  roept. Dat is dan direct het sein om weer flink van leer te trekken. De sfeer bij de band is meestal ongedwongen, zodat het publiek zich niet bezwaard voelt om op het podium mee te gaan dansen.


De Eightball Boppers krijgen vaak de meest vreemde verzoekjes naar hun hoofd geslingerd, maar het adagio hierbij luidt: alleen in drievoud schriftelijk ingediende verzoekschriften worden serieus behandeld. De Eightball Boppers spelen niet alleen elektrisch versterkt, maar komen ook uitstekend uit de verf tijdens akoestische sets, dus geheel onversterkt (unplugged). Dan komt de pure rock-'n-roll spirit pas echt bovendrijven, samen met de harmonieuze zangpartijen. 

 

De Kofferbent is in 2015 ontstaan door de bundeling van een aantal enthousiaste muziekvrienden uit de omgeving van Gennep, Ledeacker, Overloon en Heijen. De Kofferbent onderscheidt zich van andere coverbands door haar verrassend en veelzijdig repertoire, haar no-nonsens instelling en haar energieke liveoptredens. Van Abba tot ZZ-top komen de soms foute hits voorbij.

De Kofferbent is al een aantal jaren huisgast bij de kermis in Ledeacker. Dit jaar slaan ze deze over om ´t Leker Live te gaan knallen!

 

Hüvel & Hüvel zijn welbekende DJ's Bas en Joppe van den Heuvel uit St. Anthonis. Gedraaid o.a. bij vele feesten o.a. Friends, sportverenigingen, bevrijdingsfeesten en dergelijke wordt Hüvel & Hüvel een vette afsluiter!