TICKETS

Bestel binnenkort via onderstaande link je online tickets voor 't Leker Live, 2 juli 2022 in Ledeacker. Betalen kan gemakkelijk en in een beveiligde omgeving via iDeal, PayPall of met een creditcard. Je wordt doorverwezen naar de website van Eventgoose. Na het bestellen van je tickets ontvang je een mail met hierin de toegangsbewijzen. Neem deze mee en laat deze inscannen bij de toegang. 

Als je tickets bestelt, dan ben je bekend met onze voorwaarden voor de ticketverkoop en heb je gegarandeerd toegang tot 't Leker Live op het plein in Ledeacker.

 • 't Leker Live (18+)
  za 03 jul.
  Dorpsstraat 36
  03 jul. 19:00 – 04 jul. 01:00
  Dorpsstraat 36, Dorpsstraat 36, 5846 AA Ledeacker, Nederland
  Tickets voor 't Leker Live.
  Delen
Logo NIX zonder ID zwart.png

Algemene Voorwaarden Ticketverkoop

 

We gaan er van uit dat het een gezellig feestje wordt. De organisatie is echter verbonden aan een vergunning, waarbij we aan een aantal voorschriften moeten houden. Vandaar dat we deze voorwaarden hieronder in het kort even benoemen.

 • Voor de bezoekers onder de 18 jaar is er gratis toegang! Je hoeft dan geen tickets te bestellen, en heb je gratis toegang tot ons festival. 
   

 • Ben je ouder dan 18 jaar, dan moet je tickets bestellen. Easy en simpel. 
   

 • Let op: bij de toegangscontrole kan bij twijfel om een ID-bewijs gevraagd worden. Ook voor de bezoekers die 18+ zijn en geen alcohol willen nuttigen, dient er een ticket worden gekocht. Ook dan geldt dat er om een identificatiebewijs gevraagd kan worden.
   

 • Naast de voorverkoop is er natuurlijk ook een dagkassa. Bij de dagkassa kan ook om een identificatiebewijs gevraagd worden.
   

 • De gegevens die je opgeeft om online een kaartje te bestellen worden zorgvuldig bij onze organisatie bewaard. Hiervoor hebben we een privacyverklaring opgesteld
   

 • Indien u uw bestelde tickets wilt wijzigen, of annuleren, dan kunt u contact opnemen met de organisatie via het mailadres info@leker-live.nl
   

 • Bij binnenkomst kan u gevraagd wordt om gefouilleerd te worden. ​We gaan er vanuit dat u medewerking verleend, voor uw en onze veiligheid. Meegebrachte consumpties, drugs of wapens zijn verboden en worden in beslag genomen.

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een mail!

Bedankt voor je bericht! We nemen binnen een paar dagen contact met je op.